+32 51 46 43 41

info@tal.be

King George
Configurator
>
>
Technologie > Halosphere >

 

 

 

Halosphere® verandert de kleurtemperatuur van de LED van warm naar extra warm, net zoals bij een halogeen lamp.

Dit houdt in dat de LED bij volle capaciteit als kleurtemperatuur 3000K heeft, maar wanneer ze volledig gedimd is, naar 2000K verlaagt. In de praktijk gaat men dus van warm wit licht over naar extra warm wit licht. Zo krijgen we dat natuurlijke, zachte licht dat een sfeer van gastvrijheid en gezelligheid oproept. De vergelijking met een uitdovend haardvuur of het oranje licht van een ondergaande zon op een warme zomerdag is gauw gemaakt.

Meer voordelen Het gebruik van de Halosphere® technologie betekent ook een fikse besparing op de energiekosten én bovendien profiteert men van de extra lange levensduur van de LED lampen, wat ontegensprekelijk resulteert in lagere onderhoudskosten.

Halosphere® is dan ook de ideale technologie voor toepassingen in restaurants, bars en hotels, maar komt ook schitterend tot z’n recht in woonkamers, slaapkamers, welness centra en alle andere plaatsen waar een intieme en knusse sfeer belangrijk is.

Bovendien is de technologie van Halosphere® heel gebruiksvriendelijk. Halosphere® werkt op 24V en is dimbaar via 1-10V en bovendien parallel door te lussen. Daarnaast is ze compatibel met een breed scala aan domotica systemen.